Camerabeveiliging
EBC-Alkmaar in
Alkmaar
<<=Terug naar plaats Alkmaar

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van camerabeveiliging in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de camerabeveiligingleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

EBC-Alkmaar
Berenkoog 26
1822 BJ Alkmaar

tel: 072-5112233

Extra informatie

EBC-ALKMAAR   
EBC is een van de oudste beveiligingsbedrijven van Nederland.  
Wij adviseren, ontwerpen en installeren innovatieve beveiligingsoplossingen voor particulieren en het bedrijfsleven. 
 
We doen het zo efficiënt, effectief en innovatief mogelijk. 
Het is voor ons vanzelfsprekend dat het hebben van een beveiliging de levensvreugde van onze relaties verhoogt en geen knellend keurslijf is. 
 
 
Wat doet EBC 
 
Onze core business is het installeren van inbraakalarm-, camera-, brand-, en toegangscontrolesystemen. Kluizen, rolluiken, mistmachines en diensten als meldkamerfaciliteit, alarmafhandeling behoren eveneens in ons complete aanbod. 
 
Indien nodig overleggen wij met verzekeringsmaatschappijen voor onze opdrachtgevers aan welke eisen een installatie dient te voldoen. 
Beter gezegd, wij ontzorgen onze opdrachtgevers op alle fronten. 
Onze aanpak 
 
Onze kernwaardes zijn heel duidelijk: Effectieve oplossingen, Bevlogen professionals en een Compleet aanbod. 
 
In onze platte en flexibele organisatie met professionals – met jarenlange ervaring – geldt dat onze medewerkers deze kernwaarden voor 100% onderschrijven. 
 
Met een doordachte risico inventarisatie, innovatieve advisering en met de zorgvuldige uitvoering van de opdracht maken wij een duidelijk verschil in de markt. Onze uitgesproken visie over beveiligen zorgt ervoor dat veel klanten al jaren ons hun vertrouwen hebben gegeven. Het onderhouden van een nauw contact met hen is iets dat EBC kenmerkt. Uiteraard houden we de markt en de ontwikkelingen scherp en kritisch in de gaten. 
 
Zo werken we altijd aan verbetering van ons product en zijn we gezekerd van onze visie en dat wordt gewaardeerd. 
 
 
EBC een echt familiebedrijf 
 
In 1972 startte Hans Out het Electronisch Beveiligings Centrum. Een gepassioneerd technicus die zeker een pionier genoemd mag worden in de beveiligingsbranche. EBC was toen één van de vijf beveiligingsbedrijven in Nederland. Hij bouwde het bedrijf uit tot wat nu een broedvijver is van kennis op beveiligingsgebied. De know how van onze medewerkers en onze bijzondere klantenkring waren voor mij de reden dit familiebedrijf met liefde en passie voort te zetten. Vanaf 2008 geef ik leiding aan dit mooie bedrijf. Wat de klanten daarvan vinden? Daarvoor ziet u op de site de waarderingcijfers van de enquêtes die gehouden zijn onder onze klanten.