Camerabeveiliging
Löwik Installatietechniek in
Almelo
<<=Terug naar plaats Almelo

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van camerabeveiliging in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de camerabeveiligingleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Löwik Installatietechniek
Bleskolksingel 5
7602 PE Almelo

tel: 0546 488888

Extra informatie

Installatiebedrijf met veelzijdige vakkennis   
Löwik Installatietechniek is opgericht in 1967 en ontwikkelde zich tot een bedrijf van formaat. Inmiddels zijn er meer dan 100 medewerkers elke dag druk met installatie-werk in alle facetten. Kernwoorden: totaalinstallateur, kwaliteitsproducten, duurzaamheid en ketenintegratie. 
 
 
Een toekomstgericht installatiebedrijf 
 
 
De Löwik-filosofie is gebaseerd op innovatieve ketenintegratie en het nieuwe werken.  
Opdrachtverstrekking op basis van ketenintegratie komt steeds vaker voor en daar zijn we blij mee. 
Door samenwerking tussen alle partijen op de bouwplaats - van initiatief en ontwerp tot aan uitvoering en samenwerking tussen alle partijen op de bouwplaats - vanaf initiatief en ontwerp tot aan uitvoering en nazorg - kunnen we immers een beter eindproduct garanderen. Eén van de pijlers is het begrip OTIF: het op tijd en volledig nakomen van afspraken. 
 
De filosofie van het nieuwe werken sluit daar naadloos op aan. Uitgaan van eigen kracht, kennis en kunde, en dat vervolgens omzetten naar integrale samenwerking. Medewerkers van Löwik Installatietechniek leggen dan ook niet alleen verantwoording af binnen ons bedrijf, maar vooral aan de klant en aan het samenwerkingsverband. 
 

Het moge duidelijk zijn: wij zien een verschuiving in de waardeketen. Van concurrentie tussen bedrijven naar concurrerende ketens. Daarbij focussen wij ons als installatiebedrijf op drie thema's: 
 
1. Begrip voor wensen van de (eind-)klant;
 
2. Investeren in proces- en productinnovatie;
 
3. Organiseren van de waardeketen (proces).