Camerabeveiliging
J&M Installaties in
Arkel
<<=Terug naar plaats Arkel

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van camerabeveiliging in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de camerabeveiligingleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

J&M Installaties
Kolk 19
4241 TH Arkel

tel: 0183 712470

Extra informatie

Wie is en wat doet J&M Installaties?   
J&M Installaties is een jong en dynamisch bedrijf. Opgericht in 2004 door Jeffrey en Mevlut. 
In eerste instantie werd vanuit huis gewerkt maar nu is een pand betrokken op Bedrijventerrein Haarbrug te Arkel. Hier tonen wij onze artikelen in de showroom. 
 
Tevens zijn we een samenwerking begonnen met Burgman Security BV (waar beiden 8 jaar in dienst zijn geweest) voor de installatie van VingCard kaartslotsystemen in de hotelsector. Vanuit deze installaties hebben we ervaring opgedaan om direct advies te geven over toepassingen conform brandweercoorschriften in hotel en om toegangscontrolesystemen aan te brengen in overheidsgebouwen. De mogelijkheden zijn uitgebreid door de behoefte aan regionale woonhuisbeveiliging en een slotenmaker. 
 
Naast het monteren van degelijk hang- en sluitwerk conform het politiekeurmerk, adviseren we aan particulieren en het MKB over mechanische beveiligingsmiddelen. 
 
De samenwerking met Syntec zorgt ervoor dat we direct over gecertificeerde sloten, cilinders en beslag beschikken. Om de beveiliging compleet te krijgen geeft een elektronisch alarmsysteem een optimaal veilig gevoel in huis. Securitas Direct kan met hun kindvriendelijk alarmsysteem uw huis in de gaten houden voor inbraak, overval of brand. Als partner zorgen wij voor advies, de draadloze montage en het onderhoud. 
 
Hiernaast verzorgen wij: 
 
  • Het afhangen van nieuwe deuren 
  • Controle en onderhoud op bestaand hang- en sluitwerk 
  • Het aanbrengen van middelen op en aan de deuren om brand te vertragen.