Camerabeveiliging
DETEC - Van den Dool Beveiligingstechniek bv in
Arnhem
<<=Terug naar plaats Arnhem

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van camerabeveiliging in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de camerabeveiligingleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

DETEC - Van den Dool Beveiligingstechniek bv
Blankenweg 19
6827 BW Arnhem

tel: 026- 3630200

Extra informatie

Van den Dool Beveiligingstechniek BV - Veelzijdig in Beveiliging  Van advies tot montage: Van den Dool Beveiligingstechniek heeft het in huis! 
Al sinds 1975 zij wij actief op het gebied van inbraakbeveiliging, brandbeveiliging, toegangscontrole, camerabewaking en bouwkundige beveiliging. Ook verzorgen wij uw meldkameraansluiting via onze Detec-Devision meldkamer. 
 
Door onze jarenlange ervaring weten wij ook voor de moeilijke zaken een oplossing te vinden. Doordat onze monteurs zeer accuraat werken worden storingen aan de installaties veelal voorkomen. 
Kwaliteit en service zijn de belangrijke pijlers van ons werk. Hierdoor zorgen wij voor de lange termijn relatie met onze opdrachtgevers. Indien er toch een probleem met uw installatie mocht zijn, staat onze 24-uurs storingsdienst paraat. 
 
KPN wijzigt haar infrastructuur. ISDN en PSTN telefoonverbindingen komen te vervallen. Doormelding van uw installaties naar de meldkamer dienen tijdig te worden aangepast zodat deze over VOIP (internet) ook blijven functioneren. 
U bezuinigd op uw telefoonkosten door gebruik te maken van uw internetaansluiting. 
Onze adviseurs weten wat er te koop is op de markt van beveiligingsoplossingen en ze passen dat op verschillende terreinen toe. 
 
DETEC is een landelijk dekkend netwerk van specialisten op het gebied van Total Security, met elf 
vestigingen verspreid over Nederland. DETEC is werkzaam in het midden- en hogere marktsegment, vanaf het adviseren tot aan het installeren, onderhouden en het verrichten van alarmcentralediensten. 
Met meer dan 35 jaar ervaring is DETEC een begrip in deze branche.