Camerabeveiliging
SafeCold Beveiligingstechniek in
Assendelft
<<=Terug naar plaats Assendelft

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van camerabeveiliging in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de camerabeveiligingleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

SafeCold Beveiligingstechniek
Dorpsstraat 634a
1566 EL Assendelft

tel: 075 6871051

Extra informatie

Beveiligingssystemen van Safecold   
Safecold Beveiligingstechniek is opgericht in 2000. Het is een dynamisch en allround installatiebedrijf. Bij Safecold geloven wij in een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit. Servicegerichtheid en optimaal meedenken met de opdrachtgever is voor ons van essentieel belang. 
 
Als professionele beveiligingsinstallateur helpen wij u van het ontwerp tot de installatie van uw beveiligingssysteem. Daarbij krijgt u ook nazorg en zijn wij 24 uur bereikbaar voor hulp en ondersteuning. 
 
Safecold is vakbekwaam binnen een breed scala aan beveiligingswerkzaamheden. Maar u kunt ook bij ons terecht voor onder andere koeltechniek-vriestechienk, elektrotechniek, domotica en de verkoop van innovatieve producten en concepten. Beveiligingstechniek, observatietechniek en toegangscontrole zijn ons specialismen. Safecold is werkzaam in onder andere de nieuwbouw-, renovatie-, en verbouwingsprojecten. Wij werken zowel voor de particuliere als zakelijke markt. 
De diensten van Safecold Beveiligingtechniek / Koeltechniek- en vriesinstallaties. 
 
  • Nieuwe installaties. 
  • Het onderhouden van bestaande installaties. 
  • NCP gekeurde apparatuur. 
  • Een erkende smc-alarmcentrale. 
  • Mogelijkheid tot privé GSM Doormelding. 
  • 24/7 uur Service- en Onderhoud. 
  • Eigen ervaren, gecertificeerde beveiligingsmonteurs. 
  • Eigen ervaren, gecertificeerde koeltechnisch servicemonteur. 
  • Oog voor milieu; duurzame afvoer van schadelijke stoffen. 
 
Alarminstallaties,Camera installaties,Domotica installaties, Airco installaties,Bedrijfskoeling, Werkzaam in o.a. Amsterdam, Haarlem, Utrecht, Zaandam, Alkmaar, Eindhoven, Almere, Rotterdam, Den Haag, Alkmaar, Zoetermeer en Leiden, België.