Camerabeveiliging
Cor van Raay Elektrotechniek b.v in
Bergen op Zoom
<<=Terug naar plaats Bergen op Zoom

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van camerabeveiliging in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de camerabeveiligingleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Cor van Raay Elektrotechniek b.v
Veilingdreef 39
4614 RX Bergen op Zoom

tel: 0164-235310

Extra informatie

Cor van Raay Elektrotechniek is ruim 60 jaar een gerenomeerd bedrijf in het adviseren, installeren, engineren en onderhouden van beveiligingsinstallaties zoals:   
- Inbraaksignaleringsinstallaties; 
- Cameraobservatiesystemen; 
- Toegangscontrolesystemen; 
- Video intercomsystemen; 
- Tijdsregistratiesystemen; 
- Elektrotechnische systemen. 
 
Wij zijn door KIWA erkend als een volwaardig beveiligingsbedrijf en BORG gecertificeerd. Dit betekent dat wij aan alle hoge eisen voldoen. Wij zijn in het zuidwesten van Nederland een begrip op het gebied van beveiligingsinstallaties zowel zakelijk als particulier. 
 
Cor van Raay Elektrotechniek levert ook elektrotechnische diensten en producten zoals: lichtinstallaties, krachtstroominstallaties, data- en telecominstallaties, 
en geluidsinstallaties. 
 
Wij zijn door SEI (Stichting Erkenning Installatiebedrijven) erkend als elektrotechnisch installatiebedrijf. D.w.z. dat wij werkzaamheden zoals: het ontwerpen, uitvoeren, modificeren en onderhoud aan laagspanningsinstallaties mogen uitvoeren. 
 
Cor van Raay Elektrotechniek is tevens door stichting Kenteq erkend als leerbedrijf voor BOL en BBL opleidingen.