Camerabeveiliging
Verbiesen Elektro in
Cuijk
<<=Terug naar plaats Cuijk

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van camerabeveiliging in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de camerabeveiligingleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Verbiesen Elektro
Kovel 8
5431 ST Cuijk

tel: 0485-310030

Extra informatie

"KWALITEIT, BETROUWBAARHEID EN MEEDENKEND"  Welkom op de website van Verbiesen Elektro! 
 
Verbiesen Elektro is sinds de oprichting in 2004 een begrip in Cuijk en de wijde omgeving. Bij ons kunt u terecht voor alle werkzaamheden op elektrotechnisch gebied. Dit kan variëren van het ophangen van een buitenlamp tot het maken van een heel lichtplan voor uw bedrijfspand. Wij plaatsen dus zowel één stopcontact bij u thuis als alle elektra in nieuwbouwprojecten. Tot onze klanten behoren daarom particulieren, bedrijven, aannemers en woningbouwcorporaties. 
 
Wij leveren niet alleen vakmanschap; bij ons kunt u ook altijd terecht voor deskundig advies. Het persoonlijke contact met onze klanten vinden wij daarbij erg belangrijk. En natuurlijk is het mogelijk om een kijkje te komen nemen in onze showroom. Hier kunnen wij u diverse voorbeelden op het gebied van elektra laten zien, waaronder de laatste snufjes op het gebied van Domotica. 
 
Maak gerust vrijblijvend een afspraak: wij staan graag voor u klaar!