Camerabeveiliging
Cardelli in
Den Bosch
<<=Terug naar plaats Den Bosch

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van camerabeveiliging in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de camerabeveiligingleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Cardelli
Philip van Almondestraat 2
5224 DB Den Bosch

tel: 073 8514649

Extra informatie

Cardelli is in 2006 opgericht, Cardelli is een bedrijf dat zich onder andere bezighoudt met: beveiliging, data, elektra en service & onderhoud voor zowel klanten op de particuliere als de zakelijke markt. Wij hebben ruim 15 jaar werkervaring binnen deze sectoren. Tijdens deze jaren hebben wij onze kennis vergroot en up-to-date gehouden, zodat wij anno 2014 onze klanten tevens totaalconcepten kunnen aanbieden.   
Cardelli is erkend door de Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven (VEB). Enkele eisen waaraan leden van de VEB moeten voldoen zijn: het bieden van zekerheid en kwaliteit en op de hoogte blijven van de nieuwste vereisten en technische ontwikkelingen.