Camerabeveiliging
Installatiebedrijf Pere Doornenburg BV in
Doornenburg
<<=Terug naar plaats Doornenburg

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van camerabeveiliging in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de camerabeveiligingleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Installatiebedrijf Pere Doornenburg BV
Rijnstraat 22
6686 MG Doornenburg

tel: 0481-424770

Extra informatie

Welkom bij Installatiebedrijf Pere Doornenburg BV   
Na meer dan 25 jaar, vol overgave, het inmiddels 55 jarig bestaande installatiebedrijf in stand gehouden te hebben, heeft Jo Pere een stap terug gedaan en het installatiebedrijf overgedragen. 
 
Om deze overname niet geheel onopgemerkt voorbij te laten gaan, zijn wij van mening geweest om het bedrijf in een nieuw fris jasje te steken met een nieuw logo en een nieuwe uitstraling. 
 
Het beeldelement achter de naam van het logo symboliseert de drie generaties Pere. 
 
Het is in 1958 begonnen met de oprichting door Herman Pere aan de Rijnstraat te Doornenburg. In 1987 heeft Jo Pere het stokje overgenomen van vader Herman en de bedrijfsvoering voortgezet. In 2005 zijn Jo en Els met zoon Michel een VOF aangegaan waarmee de intrede van Michel en daarmee de derde generatie Pere binnen het installatiebedrijf een feit was. 
 
Begin Juni 2013 heb ik, Michel, het installatiebedrijf overgenomen van Jo en zet dit 
 
voort onder de naam " Installatiebedrijf Pere Doornenburg BV " 
 
Ook wij zetten in de toekomst vol in op de duurzame relatie met onze bestaande en nieuwe klanten. De opdrachtgevers waarvan u en vele anderen waaronder particulieren, bedrijven, instellingen en overheden kunnen daarom ook rekenen op de service zoals u die van ons gewend bent door de ervaren en gedreven vakmensen bij u op locatie en in onze ruim gesorteerde winkel met deskundig advies. 
 
Naast onze reguliere werkzaamheden, in het toch al brede installatievak, hebben wij inmiddels ook de kennis en ervaring in de warmtepomp technieken, zonnepanelen en duurzame energie opwekking in huis. Waarmee wij in de huidige tijd kunnen bijdragen aan een leefbaar klimaat. 
 
Als aanvulling en uitbreiding op deze werkzaamheden steken wij een zijweg in voor 
 
het totaal ontzorgen in het levensloop bestendig maken van uw bestaande of nieuwe leefomgeving. Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres.