Camerabeveiliging
Hazeleger technische installaties in
Ede
<<=Terug naar plaats Ede

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van camerabeveiliging in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de camerabeveiligingleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Hazeleger technische installaties
Galileïlaan 33K
6716 BP Ede

tel: 0318 590590

Extra informatie

Hazeleger technische installaties is een elektrotechnisch installatiebedrijf met 6 medewerkers en is gevestigd in Ede. We houden ons voornamelijk bezig met luxe woningbouw, kleinschalige utiliteitsbouw en renovatieprojecten.   
Onze dienstverlening kenmerkt zich door de persoonlijke benadering en de doelgerichtheid. We kunnen bogen op jarenlange ervaring in de elektrotechniek. 
Wij helpen u met advies, installatie en onderhoud van uw installaties, waarbij altijd rekening wordt gehouden met de laatste voorschriften.  
 
Hazeleger technische installaties is aangesloten bij de branchevereniging UNETO-VNI en tevens lid van de SEI zodat u verzekerd bent van een betrouwbare partner in uw installatiewerk.