Camerabeveiliging
Kalkhoven in
Gouda
<<=Terug naar plaats Gouda

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van camerabeveiliging in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de camerabeveiligingleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Kalkhoven
Blekerssingel 66
2806 AD Gouda

tel: 0182 - 518055

Extra informatie

Beveiligingsspecialist sinds 1959   
Kalkhoven B.V. creëert veiligheid met een compleet beveiligingsinstallatiebedrijf dat alles in eigen beheer heeft: van plan van aanpak tot montage. 
 
Kalkhoven is in 1959 begonnen met het maken van sleutels en het repareren van sloten. Vakmanschap vanaf de basis, onmisbaar voor de kennis van huidige technieken!  
 
Meegegroeid met de ontwikkelingen en steeds toenemende vraag naar beveiliging, heeft Kalkhoven tegenwoordig een zeer uitgebreid team van specialisten in dienst dat zich met alle vormen van technische vastgoedbeveiliging bezighoudt. Kortom, een compleet beveiligingscentrum waar alles verkrijgbaar is op het gebied van beveiliging. Kalkhoven B.V. heeft showrooms in Gouda en Den Haag waar u terecht kunt met al uw vragen op het gebied van beveiliging.