Camerabeveiliging
De Blaauw Installatietechniek B.V. in
Haarlem
<<=Terug naar plaats Haarlem

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van camerabeveiliging in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de camerabeveiligingleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

De Blaauw Installatietechniek B.V.
J.W. Lucasweg 14
2031 BE Haarlem

tel: 023 5318744

Extra informatie

De Blaauw Installatietechniek draait al bijna 40 jaar met succes mee in haar branche. Door met een team van 50 mensen elke dag beter te willen zijn, blijven we qua kennis, kunde, oplossend vermogen en financiele draagkracht één van de beste technische bedrijven in de branche. Gespecialiseerd in camera-systemen (te volgen via smart-phone, internet en dergelijke), alarmsystemen (inbraaksignalering), toegangscontrole, brandmeld-, en ontruimingsinstallaties voor de (luxe) woningbouw en utiliteit. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor uw elektrotechnische installatie (van noodverlichting tot domotica). Uiteraard kunnen wij uw installatie engineren, onderhouden en/of renoveren en kunt u gebruik maken van onze 24-uurs storingsdienst.   
De Blaauw Installatietechniek: één aanspreek- en servicepunt!