Camerabeveiliging
Ed van Dijk Elektrotechniek in
Haarlem
<<=Terug naar plaats Haarlem

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van camerabeveiliging in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de camerabeveiligingleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Ed van Dijk Elektrotechniek
Theemstraat 23
2014RV Haarlem

tel: 023- 5246859

Extra informatie

Ed van Dijk Elektrotechniek is gestart op 1 April 1995 met 1 medewerker. Dankzij onze inzet en de waardering van onze klanten zijn wij uitgegroeid tot een bedrijf die kleine tot middelgrote installaties verzorgd voor particulieren en bedrijven. Van een uitbreiding van uw installatie tot en met complete magazijnruimte’s met bijbehorende kantoorruimte’s behoort tot ons werkgebied.   
Wij voeren renovaties, aanpassingen en uitbreidingen uit voor zowel particulier als voor bedrijven. Ook kunnen wij DATA-netwerken, geluidsinstallaties in winkels e.d. voor u verzorgen. Op het gebied van winkelverlichting kunnen wij u adviseren m.b.t. energiebesparing en het opstellen van een verlichtingsplan bij de realisatie van een nieuwe winkel. 
 
Tevens zijn wij gespecialiseerd in het installeren van alarm- en beveiligingssystemen.