Camerabeveiliging
Van den Bosch Installatietechniek B.V. in
Harderwijk
<<=Terug naar plaats Harderwijk

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van camerabeveiliging in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de camerabeveiligingleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Van den Bosch Installatietechniek B.V.
Van Leeuwenhoekstraat 12-1
3846 CB Harderwijk

tel: 0341- 425926

Extra informatie

Van den Bosch Installatietechniek B.V. is een middelgroot installatiebedrijf, opgericht in 1959, en al 57 jaar een begrip in de regio Harderwijk als erkend installateur voor het vervaardigen van hoogwaardige elektrotechnische installaties .   
In 1994 is Van den Bosch & Mulder Loodgietersbedrijf B.V. opgericht en anno 2016 zijn we met een team van 35 medewerkers. Van den Bosch Installatietechniek B.V en Van den bosch & Mulder Loodgietersbedrijf B.V. adviseren, ontwerpen, onderhouden, installeren en leveren samen complete elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties. 
 
Ons werkgebied omvat verbouw, onderhoud, utiliteit en nieuwbouw. Ons klantenbestand omvat particulieren, kleine en middelgrote aannemersbedrijven, scholengemeenschappen, woningcorporaties en overheidsinstellingen.