Camerabeveiliging
A.I.S. Beveiliging in
Heesch
<<=Terug naar plaats Heesch

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van camerabeveiliging in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de camerabeveiligingleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

A.I.S. Beveiliging
John F. Kennedystraat 119
5384 GC Heesch

tel: 0412 456936

Extra informatie

A.I.S. beveiliging is een bedrijf dat in 1995 is opgericht door Peter en José van Peufflik. Nadat Peter een 5-tal jaren werkzaam was geweest bij een collega installatiebedrijf vonden Peter en José het de hoogste tijd om het zelf maar eens te gaan proberen. Zij dachten dat zij dat wel beter konden en dat wilden ze laten zien ook.   
De start verliep niet geheel vlekkeloos het was moeilijk om steeds maar weer nieuwe potentiële klanten te vinden die hun het vertrouwen gaven om een installatie aan te leggen. Na een jaar of twee was het meeste leed geleden en de tevreden klanten zorgden ervoor dat er steeds weer meer klanten bijkwamen en zo ging het bedrijf gestaag groeien. 
 
In 1998 werd de eerste medewerker aangenomen en dit ging zo steeds maar door. Ook werden er diverse erkenningen op het gebied van alle disciplines binnen gehaald en werden er gecertificeerde installaties aangelegd op het gebied van brand en inbraak. De groei was niet meer te stoppen en om de 1 á 2 jaar werd het team uitgebreid met een nieuwe medewerker. Ondertussen bestaat het bedrijf uit in totaal 8 fulltime medewerkers. En één parttime medewerker. 
 
Met trots kunnen we zeggen dat we een middelgroot bedrijf zijn geworden met meer dan 1500 klanten en dat kwaliteit en klantenbinding hoog in het vaandel staan. Kortom gewoon een goed bedrijf met enthousiaste medewerkers die maar één doel voor ogen hebben een tevreden klant met een goede installatie. wij zien de komende 25 jaar met vertrouwen tegemoet, wij dagen u uit!.