Camerabeveiliging
Buur Beveiliging in
Heiloo
<<=Terug naar plaats Heiloo

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van camerabeveiliging in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de camerabeveiligingleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Buur Beveiliging
De Droogmakerij 77
1851 LX Heiloo

tel: 0653638691

Extra informatie

Beter een goede Buur dan een ongenode gast.   
Welkom bij Buur Beveiliging, de toegewijde specialist voor het beveiligen van uw onroerend goed. Vanuit Heiloo werkt Buur Beveiliging voor veel opdrachtgevers in als buiten de regio. 
 
Maatwerk 
 
Buur Beveiliging is er voor het betere beveiligingswerk. Als u een systeem prefereert welke correct en eenvoudig functioneert maar niet robuust en hinderlijk in het oog springt, dan hebben wij de oplossing voor u. Uiteraard werken wij uitsluitend met de beste materialen en goedgekeurde producten. Geen enkele klant heeft dezelfde wensen, de installatie die we voor u aanleggen is dan ook altijd maatwerk. Zodat het past bij uw wensen en uw manier van werken en leven. 
Het bijpassende beveiligingsplan wordt aan uw leefwijze aangepast.  
 
Vakkundig 
 
Buur is na jarenlang ervaring en expertise te hebben opgedaan in de elektra en beveiligingsbranche zelfstandig verder te gaan en is in 1992 met de firma Buur Beveiliging gestart te Heiloo. 
Een must is het voor Buur om op de hoogte van de nieuwste technieken en toepassingen te blijven, want helaas is een inbreker ook innovatief. Op het gebied van beveiliging en elektra gaan de ontwikkelingen daarom snel. Grote en kleine ontwikkelingen volgen wij op de voet. Zo zijn wij altijd in staat zijn om u het nieuwste wat de markt te bieden heeft te kunnen leveren. 
 
Beveiliging en elektra 
 
U kunt Buur inschakelen voor beveiliging en alarmsystemen. Denk aan IP-camera's, infraroodcamera's, verlichting met bewegingssensor en uw intercomsysteem. Maar wij leggen ook computernetwerken, domotica, VOIP en nieuwe elektriciteitsgroepen aan. Klik hier voor meer informatie over elektrotechnisch werk: 
 
  • Alarmsystemen 
  • Data & telefonie 
  • Elektra 
 
Buur beveiligt beter 
 
Buur Beveiliging werkt altijd volgens zes simpele uitgangspunten: 
 
  • Maatwerk: goede beveiliging is toegesneden op uw situatie 
  • Betaalbaarheid: De beste prijs- kwaliteit verhouding. 
  • Leefbaarheid: uw pand moet geen vesting worden 
  • Betrouwbaarheid: zo min mogelijk storingen en valse meldingen 
  • Efficiency: Maakt altijd gebruik van onderhoudsarme materialen en installaties. 
  • Bereikbaarheid: altijd één deskundig aanspreekpunt