Camerabeveiliging
Bruva Security in
Hengelo
<<=Terug naar plaats Hengelo

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van camerabeveiliging in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de camerabeveiligingleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Bruva Security
Sarinkdijk 5A
7255 MS Hengelo

tel: 0575-467287

Extra informatie

Bruva Security is een installatiebedrijf die gespecialiseerd is in het adviseren en realiseren van elektronische beveiligingssystemen. Het bedrijf is opgericht in 2004 met de kennis die opgedaan is uit 21 jaar werkervaring in dezelfde branche. Inmiddels hebben we de naam Bruva ruim in de markt mogen zetten. We zijn nog steeds groeiende, maar hebben niet de intentie een mega bedrijf te worden, immers voor ons zijn de korte lijnen met de klant het allerbelangrijkst. No nonsens aanpak staat bij ons hoog in het vaandel.  Bruva Security is lid van het VEB, vereniging van Europese beveiligingsbedrijven erkend door de verzekeraars. 
 
Klanten en doelgroepen 
 
Bruva Security richt zich zowel op de particulieren als op het midden en kleinbedrijf. 
Ook startende ondernemers hebben de weg naar ons kunnen vinden mede door de aantrekkelijk prijs/product verhouding. Wij prijzen onszelf gelukkig met een gedegen klantenbestand en zijn blij met de langdurige en hechte relatie die wij met onze klanten hebben. 
 
 
Producten en Diensten 
 
We maken hoofdzakelijk gebruik van merkproducten, zoals Bosch, Honeywell, Samsung en Texecom, allemaal namen die hun kwaliteit in de markt inmiddels bewezen hebben. 
Door samen te werken met de juiste toeleveranciers kunnen we snel leveren en wat geheel niet onbelangrijk is, ook het repareren daarvan. Bruva werkt daarnaast samen met de alarmcentrale Europac te oss, erkend door ministerie van Justitie. 
 
Medewerkers 
 
Bruva Security maakt gebruik van vaste medewerkers, met elk hun eigen discipline. 
Advisering, installatiewerk, preventief onderhoud en storingsdienst.