Camerabeveiliging
SABON-Elektro BV in
Herten
<<=Terug naar plaats Herten

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van camerabeveiliging in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de camerabeveiligingleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen
VSABON-Elektro BV
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Soort alarmsysteem *
Uw telefoonlijn *
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy
SABON-Elektro BV
De Hanze 14
6049 HZ Herten

tel: 0475-202050

Extra informatie

SABON-Elektro: elektrotechnisch totaalinstallateur   
SABON-Elektro is een elektrotechnisch totaalinstallateur. Dat wil zeggen dat wij ons letterlijk bezig houden met alles waar stroom en elektriciteit bij komt kijken. Wij zijn uw specialist op het gebied van data en telefoonnetwerken, domotica (gebouwautomatisering), duurzame energie (PV-installaties), besturingstechnieken, beveiligings- en camera installaties. Kortom, SABON-Elektro is voor zowel de particuliere als zakelijke klant hét aanspreekpunt voor alles op het gebied van elektrotechniek. Ons werkterrein is breed en we zijn actief in de woning-, utiliteitsbouw en industrie. 
 
Erkend elektrotechnisch installateur 
 
Door de Stichting Erkende Installatiebedrijven (SEI) is SABON-Elektro geregistreerd als erkend Elektrotechnisch Installateur, daarnaast zijn wij lid van UNETO-VNI en partner van KNX. Tevens worden wij door Kenteq erkend als leerbedrijf, waar leerling monteurs tijdens hun stage deskundig worden begeleid en de nodige praktijkervaring op kunnen doen. Wij vervullen doorlopend een stageplek. 
 
Zegelrecht 
 
Ons bedrijf heeft zegelrecht, dat houdt in dat wij bevoegd zijn om nieuwe zegels te plaatsen op de hoofdbeveiliging van de netbeheerder. Bijvoorbeeld na een storing van een hoofdzekering of het vervangen van een groepenkast. 
 
Persoonlijk en bereikbaar 
 
Door onze persoonlijke aanpak, goede service en kwaliteit hebben wij de laatste jaren een ruim klantenbestand opgebouwd. Deze ontwikkeling heeft er mede voor gezorgd dat uitbreiding en verhuizing van ons bedrijf noodzakelijk was. Sinds 1 mei 2014 zijn wij gevestigd op het nieuwe bedrijventerrein, De Hanze 14 te Herten bij Roermond. Met de A73 en de A2 in de nabijheid zijn we van hieruit goed bereikbaar. 
 
Kleine en grote opdrachten 
 
Ons motto is dat we zowel grote als kleine opdrachten serieus nemen en professioneel aanpakken. Of een opdracht nu bestaat uit het renoveren van de elektra van een badkamer, ontwerpen van de elektra voor een nieuwbouwwoning of het compleet realiseren van de elektrische installatie in een bedrijfspand, u bent bij ons aan het juiste adres! Elk project wordt met de juiste zorg, aandacht en vakkundigheid uitgevoerd. Persoonlijk contact en advies op maat staan bij SABON-Elektro voorop. Ons werkgebied strekt zicht uit van Nederland tot België.