Camerabeveiliging
Rodenburg Installatiebedrijven BV in
Raamsdonksveer
<<=Terug naar plaats Raamsdonksveer

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van camerabeveiliging in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de camerabeveiligingleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Rodenburg Installatiebedrijven BV
Lissenveld 2
4941 VL Raamsdonksveer

tel: 0162 515450

Extra informatie

Een compleet team van ervaren ontwerpers en technici ziet elke nieuw opdracht als een uitdaging en streeft naar het leveren van maatwerk.   
De huidige onderneming vindt zijn oorsprong in 1928 en wordt gekenmerkt door zijn informele organisatie en open structuur. 
 
Onze diversiteit en bedrijfsomvang stellen ons in staat flexibel en efficiënt te werken. 
 
Alle technieken in één hand 
 
Als totaalinstallateur bieden wij u vakmanschap, kwaliteit en service, gebaseerd op jarenlange ervaring. Sinds 1928 realiseren wij projecten van zeer uiteenlopende aard en omvang, zoals bedrijfspanden, showrooms, scholen, fabrieken en woningen. Bovendien hebben wij veel ervaring en in het installeren van laboratoria. Ook mogen wij diverse woningbouwverenigingen tot onze klanten rekenen. De zeer gunstige ligging van ons bedrijf (pal naast de A27 Utrecht / Breda) stelt ons in staat projecten in heel Nederland en België uit te voeren. Dit alles in een goede prijs/kwaliteitverhouding 
 
Het ontwerp 
 
Rodenburg beschikt over een eigen ontwerp- en tekenafdeling. Met behulp van moderne software kunnen onze engineers op basis van uw programma van eisen het compleet installatieontwerp vervaardigen. Het in één hand houden van ontwerp en uitvoering kan aanzienlijke besparingen opleveren. Reeds in het ontwerpstadium kunnen wij u adviseren over energiebesparing, milieueffecten en eventuele subsidiemogelijkheden. 
 
Service en nazorg 
 
Natuurlijk kunt u ook na de oplevering van uw installatie op ons blijven rekenen. Op storingsmeldingen reageren wij adequaat, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Preventief onderhoud van uw apparatuur en installaties, al dan niet op abonnementsbasis, behoort eveneens tot de mogelijkheden. Dienstverlening door vakkundig en klantvriendelijk personeel. 
 
Erkenningen 
 
• Stichting Erkenning Koeltechnisch Bedrijf (STEK) 
• BORG Technisch beveiligingsbedrijf (alarminstallaties en bouwkundige beveiliging) 
• BMI installatiebedrijf (brandmeldinstallaties) 
• Erkend leerbedrijf 
• NEN3140 KEURINGEN MET RAPPORTAGE VOOR UW VERZEKERING