Camerabeveiliging
Automatic Signal in
Rijsenhout
<<=Terug naar plaats Rijsenhout

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van camerabeveiliging in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de camerabeveiligingleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Automatic Signal
Boeierstraat 3
1435 LK Rijsenhout

tel: (0)297 230100

Extra informatie

Automatic Signal is met haar ruim 57 jaar dé autoriteit op het gebied van technische beveiliging voor werk en woonomgeving. Wij werken voor klanten die hun beveiligingsvraag serieus nemen en op zoek zijn naar een kwalitatief hoogstaand en passend antwoord.   
Door onze specialistische projectteams worden de laatste technologische ontwikkelingen ingezet waardoor de klant verzekerd is van een duurzame oplossing op maat. Men ervaart een persoonlijke benadering en wordt aangenaam verrast op aanpak, advies, uitvoering en nazorg, dit alles onder één dak. 
 
Wij streven naar langdurig partnership met onze klanten, medewerkers en leveranciers en dragen als erkend opleidingsbedrijf tevens bij aan het borgen van technische vakkennis voor de komende generaties. Bij ons werken dan ook uitsluitend klantgedreven professionals die gaan voor het teamresultaat, het nemen van eigen verantwoordelijkheid en op zoek zijn naar continue ontwikkeling. 
 
Onze diensten bestaan uit het ontwerpen, installeren en onderhouden van: 
 
  • Inbraaksignalering 
  • Brandalarm en ontruiming 
  • Camerasystemen 
  • Toegangscontrole 
  • Deurcommunicatie 
  • Mechanische beveiliging 
  • Security management 
  • Remote support 
 
 
Automatic Signal heeft vanaf haar oprichting vele producten in huis ontwikkeld en geproduceerd en beschikt nog steeds over de nodige expertise en faciliteiten om bovenop de bestaande apparatuur specifieke technische oplossingen te creëren. 
 
Enkele van deze eigen concepten zijn: 
 
GuArtNet, volledig draadloos kunstobject detectiesysteem 
UniverZuil, een universele uitbreiding op toegangscontrolesystemen voor het innemen van bezoekerspassen 
SecuriBlox, de bouwstenen voor tijdelijke beveiliging