Camerabeveiliging
Vink Installatie Groep b.v. in
Roelofarendsveen
<<=Terug naar plaats Roelofarendsveen

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van camerabeveiliging in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de camerabeveiligingleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Vink Installatie Groep b.v.
Veenderveld 13
2371 TS Roelofarendsveen

tel: 071-3320110

Extra informatie

Vink Installatie Groep b.v. is een toonaangevende totaalinstallateur gespecialiseerd in klimaatinstallaties, sanitaire installaties, elektrotechniek en service & onderhoud.   
Met een team van ruim 140 technisch specialisten verzorgen wij een compleet aanbod voor utiliteitsbouw, woningbouw, tuinbouw, renovatie, de industriële sector en de particuliere sector. Een innovatieve kijk op duurzame en energiebesparende oplossingen staat daarbij centraal. Onze werkwijze laat zich omschrijven als multidisciplinair met een nauwkeurig oog voor details. Dit geldt voor het gehele traject van advies tot ontwerp en calculatie en van installatie tot de ingebruikneming erna. Het totale aanbod aan specialisaties en nieuwste technieken zijn samen met onze servicegerichte aanpak de punten op onze i. 
 
Vink Installatie Groep b.v. is gevestigd in Roelofarendsveen en heeft een jaaromzet van ruim 20 miljoen. De onderneming bestaat uit drie zelfstandige bedrijfsonderdelen: 
 
•Installatiebedrijf P. Th. Vink & Zonen b.v. 
 
•Vink Service & Onderhoud b.v. 
 
•Vink - Van der Meer Electro b.v.