Camerabeveiliging
van der Donk Beveiliging B.V. in
Rosmalen
<<=Terug naar plaats Rosmalen

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van camerabeveiliging in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de camerabeveiligingleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

van der Donk Beveiliging B.V.
Hofkesweg 13
5249 JW Rosmalen

tel: 073 - 5210555

Extra informatie

van der Donk Beveiliging   
Steeds meer particulieren en ondernemingen worden vroeg of laat het slachtoffer van een inbraak, overval, diefstal, intimidatie of brand. Uit onderzoek is gebleken dat ongeveer iedere minuut ergens in Nederland een (poging tot) inbraak wordt gedaan… Daarbij kunnen niet alleen zaken van financiële schade verloren gaan; meestal ontstaat er ook een forse schade welke van emotionele waarde is. Voor schade kan men zich weliswaar verzekeren, echter veel verzekeringsmaatschappijen stellen zich bij het accepteren van een risico kritisch op. Vandaar dat steeds vaker door uw assuradeur wordt verwacht, dat u het te verzekeren risico beschermt door het nemen van preventieve maatregelen. Betrokkenheid, meedenken en plezierig contact met onze afnemers vormt de basis van onze manier van werken. De kracht van ons bedrijf ligt in een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding, korte levertijden en service die verder gaat dan die van een ander. Met onze persoonlijke benadering, gemotiveerde mensen, en een nooit aflatend enthousiasme bedenkt van der Donk Beveiliging BV ook voor u de beste oplossing voor ieder beveiligingsprobleem.