Camerabeveiliging
Stegeman installatietechniek in
Ruurlo
<<=Terug naar plaats Ruurlo

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van camerabeveiliging in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de camerabeveiligingleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Stegeman installatietechniek
Dorpsstraat 23
7261 AV Ruurlo

tel: 0573 451414

Extra informatie

Geschiedenis installateur Stegeman uit Ruurlo   
De Stegemanstory begint in 1938 toen Bertus Stegeman zijn brood verdiende door agrarische bedrijven van elektriciteitsinstallaties te voorzien. Na de tweede wereldoorlog nam de vraag naar zijn arbeid snel toe. Toen er steeds meer waterpompinstallaties moesten worden aangelegd, was het moment aangebroken om de eerste medewerkers te werven. 
 
Meer dan vijftig jaren geleden werd de winkel geopend, waarin aanvankelijk vooral gaskachels (toen een grote innovatie die het leven sterk veraangenaamde!) werden verkocht. In 1960 droeg Bertus het installatiebedrijf en de winkel over aan zijn zoon Karel, die het bedrijf verder uitbouwde. Inmiddels is de winkel opgeheven en concentreren wij ons volledig op het installatiebedrijf. 
 
Eén van de aanjagers van de groei was de sterk toenemende belangstelling voor centrale verwarming. In de jaren 80 werd het pas echt populair. Voor Stegeman betekende dit een sterke uitbreiding van het klantenbestand en van vakbekwame medewerkers om al die nieuwe klanten te bedienen. 
 
Tegenwoordig zwaait Bert Stegeman de scepter in de onderneming en net als zijn vader en grootvader maakt ook hij een omwenteling mee. De intrede van de digitale techniek. De digitale revolutie maakt niet alleen apparatuur compacter, er zijn ook talloze mogelijkheden ontstaan. Zie bijvoorbeeld de toepassing van Domotica, welke het leven binnenshuis ingrijpend verandert. Een revolutionaire verbetering van het wooncomfort is aanstaande en Stegeman zou Stegeman niet zijn als we er niet vol voor zouden gaan! 
 
Drie generaties Stegeman hebben één ding gemeen: een passie voor techniek en de allernieuwste in het bijzonder! 
Werkgebied 
 
Ons werkgebied bestrijkt een gebied van ongeveer 30 km rond Ruurlo in de Achterhoek, met de plaatsen Zutphen, Doetinchem, Winterswijk, Groenlo en Lochem. 
Nieuwbouw 
 
Een andere specialiteit van Stegeman is het realiseren van de complete installatietechniek van nieuwbouw. U kunt dan denken aan één of meer woningen tot en met een middelgroot utiliteitsbouwproject. 
 
We zorgen er dan voor dat alles wat stroomt: water, gas en elektriciteit, deskundig en zorgvuldig wordt aangelegd. Volgens een vooraf opgesteld installatieplan dat we in eigen huis ontwikkelen, leggen wij alle installaties aan. Een bestaand plan als uitgangspunt nemen is natuurlijk ook geen probleem. 
 
Ook in dat opzicht toont Stegeman zich een betrouwbare partner, een onderneming waarop u kunt rekenen. Professioneel, allround, degelijk, bereikbaar èn... altijd dichtbij.