Camerabeveiliging
Robbertsen installatie techniek bv in
Scherpenzeel
<<=Terug naar plaats Scherpenzeel

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van camerabeveiliging in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de camerabeveiligingleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Robbertsen installatie techniek bv
Oosteinde 106
3925 LG Scherpenzeel

tel: 033 2772610

Extra informatie

Robbertsen Installatie Techniek bv is een (kleinere) specialist in de beveiliging en telefonie. En klein betekent in dit geval voornamelijk een zeer grote flexibiliteit. Vandaag gebeld betekent in urgente gevallen dat we er alles aan doen om het probleem ook diezelfde dag te verhelpen. En dat is zeker een voordeel in het vaak hectische bedrijfsleven waarin de communicatiemiddelen elke minuut van de dag ter beschikking moeten zijn.   
Robbertsen Installatie Techniek bestaat inmiddels ruim 20 jaar en is opgericht door eigenaar Teus Robbertsen, die zijn sporen in het installatievak al ruimschoots verdiend had voordat hij de stap waagde om zelfstandig te worden. 
 
Teus wordt op het administratieve vlak en aan de telefoon bijgestaan door echtgenote Janneke, terwijl twee los/vaste krachten zorgen voor de extra handen in drukke tijden. 
Kortom, een kleine maar uiterst toegewijde specialist die de zorg voor zijn klanten op de allereerste plaats heeft staan.