Camerabeveiliging
RJ Networks in
Schijndel
<<=Terug naar plaats Schijndel

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van camerabeveiliging in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de camerabeveiligingleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

RJ Networks
Nieuwe Eerdsebaan 8a
5482 VS Schijndel

tel: (0)73 6113813

Extra informatie

RJ Beveiliging is in 2004 opgericht door Roel Jansen. Inmiddels is RJ Beveiliging uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van beveiliging- en brandmeldinstallaties. Vanuit onze vestiging in Schijndel staan wij 7 dagen per week en 24 uur per dag klaar om onze landelijke en Europese klanten van dienst te zijn.   
Wij streven naar partnership met onze opdrachtgevers. Door te werken met projectteams waarin de werkelijke klantvraag klant centraal staat. Wij communiceren graag kort en helder. Naast onze flexibiliteit en betrokkenheid staan we bekend om onze uitstekende kwaliteit en service. De drang om continu te willen verbeteren zit in ons DNA en mede daarom opereren wij binnen onze branche op topniveau. 
 
De projectteams van RJ Beveiliging nemen het gehele proces deskundig voor u uit handen: 
van ontwerp t/m aanleg, en van programmering t/m certificering. 
 
Onze specialismen 
 
  • Inbraakpreventie 
  • Camerabewaking 
  • Branddetectie 
  • Toegangscontrole / intercom 
  • Adviseren & ontwerpen 
  • Testen & certificeren 
  • Service & Onderhoud 
 
Het is onze drijfveer om is de verwachtingen van onze opdrachtgevers keer op keer waar te maken en indien mogelijk te overtreffen. 
 
 
RJ Beveiliging. Veiligheid voor nu en later.