Camerabeveiliging
MADRI totaalinstallateur in
Steenbergen
<<=Terug naar plaats Steenbergen

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van camerabeveiliging in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de camerabeveiligingleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

MADRI totaalinstallateur
Zilverhoek 5
4651 SP Steenbergen

tel: 0167 561720

Extra informatie

Over Madri Totaalinstallateur   
Madri totaalinstallateur bestaat uit een team van meer dan 25 installatie professionals. Zij zijn gespecialiseerd in alle zaken rond aanleg en onderhoud van cv&gas, electra, water, alarm, daken en zonne energie. Madri werkt voor bedrijven en organisaties, lokale overheden en particulieren. Door een uitgekiende bedrijfsstructuur is Madri in staat om de volledige range van dienstverlening snel, goed en prijstechnisch interessant te realiseren: onze slogan ‘van kraanleertje tot volledig project’ vat dit goed samen. 
 
Van Kraanleertje tot volledig project 
 
Eigenaar Marc Adriaansen over de werkwijze van Madri: “Vanaf de start van ons bedrijf staan wij klaar voor zowel de particuliere als de zakelijke klant. Bij de particulier gaat het regelmatig om kleine reparaties of installatiewerkzaamheden. Daarbij is het zaak om snel te reageren en vervolgens de opdracht kundig en efficiënt uit te voeren. Zo is onze klant snel geholpen en blijven de kosten beperkt. Deze manier van werken oogst waardering en zorgde ervoor dat Madri een voorspoedige ontwikkeling doormaakte. Van een klein installatiebedrijf zijn we gegroeid naar een totaalinstallateur met een uitgebreid team van specialisten. We houden oog voor het kleine – zelfs de vervanging van het kraanleertje – maar kunnen ook volledige, vaak complexe projecten aan. De ruime expertise hiervoor is in de loop der jaren opgebouwd. De projecten die we voor bedrijven en organisaties in de afgelopen 20 jaar hebben uitgevoerd groeiden dan wel in omvang, de manier van werken bleef gelijk: efficiënt, kostenbewust en met goede kennis, vakmanschap en ervaring”. 
 
Historie 
 
Het bedrijf is in 1991 in Etten-Leur gestart door de huidige eigenaar Marc Adriaansen. Vrij kort na de oprichting verhuisde het bedrijf naar Steenbergen en vestigde het zich aan de Ruiterstallen. In de erop volgende vijf jaar groeide het bedrijf en was een verhuizing naar het huidige ruime bedrijfspand noodzakelijk (Industrieterrein Reinierpolder – Zilverhoek 5 in Steenbergen). In dit pand bevinden zich de kantoren van de werkvoorbereiders, het centrale onderdelenmagazijn met de balieverkoop en hier ontvangen wij u graag in onze showroom. Het maken van een afspraak is daarbij noodzakelijk om u met de juiste aandacht goed en effectief te kunnen adviseren.