Camerabeveiliging
Van der Werff in
Tuitjenhorn
<<=Terug naar plaats Tuitjenhorn

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van camerabeveiliging in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de camerabeveiligingleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Van der Werff
Dorpsstraat 62a
1747 HE Tuitjenhorn

tel: 0226 395878

Extra informatie

Welkom bij Van der Werff  Dè totaalinstallateur met winkel en showroom 
 
  • Vakkundig team van eigen loodgieters 
  • Ruim 75-jaar ervaring in de installatiebranche 
  • Bezoek onze winkel met alles voor bedrijf, zzp-er en particulier 
  • Kwaliteit en service voor een scherpe prijs 
 
Van der Werff is al ruim 70 jaar een begrip in Tuitjenhorn en omstreken. 
 
Begonnen in Dirkshorn als hoefsmederij is het familiebedrijf uitgegroeid tot een modern bedrijf die installateur is voor vele bedrijven en particulieren. Naast het installatiebedrijf heeft van der Werff een winkel waar vakman en doe-het-zelver alles kunnen vinden op het gebied van installatiematerialen, sanitair, electra, ijzerwaren, gereedschap enz. enz.  
 
Bedrijven of grote klussers kunnen op rekening kopen en korting krijgen. Indien u hier geinteresseerd in bent, neem dan even conctact op met Jack van der Werff 
 
Het gehele assortiment van de winkel kunt u vinden op http://www.vdwerff.com/assortiment 
Installatiebedrijf 
 
Van der Werff installatie levert vakwerk af in geheel Noord Holland. Wij werken voor bedrijven, scholen, woningbouwvereniging en natuurlijk voor veel particulieren.  
 
Als totaalinstallateur kunnen wij u helpen op het gebied van nieuwbouw en verbouw, gas, water, duurzaamheid, sanitair en badkamer, riool. 
 
Bekijk hier al onze installatiewerkzaamheden die wij voor u kunnen doen http://www.vdwerff.com/diensten