Camerabeveiliging
Kramerelektrotechniek in
Vaassen
<<=Terug naar plaats Vaassen

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van camerabeveiliging in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de camerabeveiligingleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Kramerelektrotechniek
Schorsweg 2
8171 ME Vaassen

tel: 0578 - 571258

Extra informatie

Welkom   
Sinds 2008 zijn wij gevestigd in het nieuwe pand aan de Schorsweg 2 op het industrieterrein Eekterveld. 
De historie van dit Vaassense bedrijf gaat echter veel verder terug in de tijd. 
 
Gechiedenis en heden 
In 1945 werd het bedrijf opgericht door de heer A.J.Proper, en was toen een winkel voor radio, TV en andere elektrische apparaten. De meeste woningen in de regio waren gasgestookt. Gaandeweg deed de centrale verwarming en elektrische verlichting haar intrede en nam de vraag naar elektrotechniek toe. Bart Kramer kwam in 1986 in dienst als elektricien. 
 
In oktober 2000 kon Bart Kramer de zaak overnemen. Eerst werd het bedrijf voortgezet onder de oude naam Proper. Daarna werd het Proper-Kramer en tenslotte definitief Kramer Elektrotechniek. De heer Proper heeft de eerste jaren na de overname doorgewerkt en Bart Kramer kende uiteraard al veel klanten, waardoor de overgang vloeiend is verlopen. 
 
Door de jaren heen zijn er weer nieuwe diensten en producten bijgekomen onder andere: 
-Brandbeveiliging, -Glasvezel, -Data, -Telefonie, -Alarminstallaties. 
 
Specialisatie schept nieuw werk. 
En omdat ons vak tevens onze hobby is, raak je nooit uitgeleerd.