Camerabeveiliging
VD Elektro in
Veghel
<<=Terug naar plaats Veghel

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van camerabeveiliging in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de camerabeveiligingleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

VD Elektro
Nieuwe Veldenweg 17
5464 RC Veghel

tel: (0)6 22559720

Extra informatie

VD Elektro is een allround elektrotechnisch installatiebedrijf. U kunt bij ons terecht voor de allerkleinste klussen zoals het aanbrengen van sfeerverlichting of tuinverlichting tot en met de grote nieuwbouwprojecten. Wij werken daarbij zowel voor de particuliere als de zakelijke markt en verzorgen de elektrotechnische werkzaamheden voor woningen, winkels, horecavoorzieningen of kantoren. Certificering en het verhelpen van storingen behoren uiteraard ook tot ons dienstenpakket. Daarnaast is VD Elektro gespecialiseerd in beveiliging, domotica en oplossingen op het gebied van duurzaamheid.   
VD Elektro is in 2003 gestart als eenmanszaak met ambitie. Niet om per se groot te willen worden, maar wel om hét aanspreekpunt te willen zijn voor particuliere en zakelijke klanten op het gebied van elektrotechniek. Hierin hebben we afgelopen jaren in de regio een goede naam opgebouwd. 
 
Uiteraard zijn wij officieel erkend elektro-installateur. Maar eigenlijk voelen we ons nog die aloude elektricien. Een vakman die geen concessies doet aan de kwaliteit van zijn werk. Alles wat hij doet, moet goed zijn. 
 
Maar wat is de definitie van goed? Goed is uiteraard dat alles werkt zoals het moet werken. Maar goed betekent voor ons ook vooraf met u meedenken. Waar moeten de stopcontacten komen? Wat is het meest efficiënte systeem om het klimaat in kantoor te beheersen? Of hoe kunt u slim met de beveiliging van uw winkel omgaan? Goed is dus niet klakkeloos installeren, maar de juiste vragen stellen én vragen beantwoorden, voordat we ons eigenlijke werk doen. 
 
Elektrotechniek is ons vak en onze passie. Daarin gaan we heel ver. Het sluiten van de gordijnen met een druk op de knop of een bewakingscamera waarvan de beelden via de iPhone te bekijken zijn.... wij volgen de ontwikkelingen op de voet en maken de vertaalslag naar wat dit voor u kan betekenen. Hierdoor kunt u bij ons altijd kiezen uit de meest moderne technieken.