Camerabeveiliging
Lok Installatietechniek B.V. in
Vollenhove
<<=Terug naar plaats Vollenhove

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van camerabeveiliging in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de camerabeveiligingleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Lok Installatietechniek B.V.
de Kampen 1
8325 DD Vollenhove

tel: 0527 243547

Extra informatie

Vanaf het begin plaatsten wij al duurzame warmtesystemen, zoals een warmtempomp; toendertijd een ware innovatie! Deze vooruitstrevendheid loonde. De groei ging door en in 2009 resulteerde dat in de bouw van ons gloednieuwe eigen pand, dat in alle opzichten het toonbeeld van duurzaamheid is. In onze eigen showroom ontdekken bezoekers hoeveel duurzaamheid en comfort er mogelijk is in de installatietechniek èn hoe bereikbaar het is. Klanten zijn vaak positief verrast over de financiële consequenties!   
Tegenwoordig is Lok Installatietechniek een bedrijf met meerdere vaste personeelsleden die actueel geschoold zijn en allen gaan voor de allerbeste kwaliteit. Klanttevredenheid is het sleutelwoord bij alles wat we doen. Dat bereiken we door onze vakkennis continu op peil te houden, door onze afspraak-is-afspraakmentaliteit in de praktijk waar te maken, door echt mee te denken met de klant (en zijn portemonnee) èn door plezier in ons vak te hebben. Of het nu om grote projecten gaat of een kleine aanpassing… wees welkom! 
 
Wij staan voor u klaar, evenals de koffie!