Camerabeveiliging
Pol Elektrotechniek in
Wekerom
<<=Terug naar plaats Wekerom

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van camerabeveiliging in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de camerabeveiligingleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Pol Elektrotechniek
Lenderinkweg 20
6733 AX Wekerom

tel: (0318) 461803

Extra informatie

Pol Elektrotechniek is een erkende installateur. Sinds 2008 actief op de nationale en internationale markt. Kwaliteit leveren en denken in mogelijkheden is waar we goed in zijn. Hierdoor zijn wij in staat de wensen van de klant te vertalen in klantspecifieke oplossingen, die aansluiten bij de strategie en denkwijze van de opdrachtgevers.   
Onze specialisten hebben oog voor detail en zijn daarmee in staat om u volledig te ontzorgen. Voor een beter beeld van Pol Elektrotechniek nodigen wij u graag uit voor een kijkje op onze website! 
 
 
Alarminstallaties en camerasystemen 
 
De vraag naar alarminstallaties is de afgelopen jaren sterk toegenomen. Door een groeiende beveiligingsmarkt komen er steeds meer systemen beschikbaar. Goedkoop is vaak duurkoop, belangrijk is te kijken wat noodzakelijk is om uw bezittingen te beschermen. 
 
Wij bieden eenvoudige systemen met bewegingsdetectie in combinatie met een sirene en/of flitslicht, tot camerasystemen waarbij de beelden worden opgeslagen en eventueel live op uw telefoon beschikbaar zijn. Ook is er een mogelijkheid om uw inbraakinstallatie te koppelen aan een meldkamer. 
Brandmeldinstallaties 
 
Brandmeldinstallaties signaleren een brand in een vroeg stadium waarmee wordt voorkomen dat uw kostbare bezittingen in rook op gaan. Wij leveren en monteren brandmeldinstallaties in zowel de particuliere als zakelijke markt. 
 
Een brand onderbreekt de continuïteit van alle processen, zowel particulier als zakelijk. Zakelijk kan een brand het einde van een onderneming betekenen dan wel een fors verlies geven. Dit is de reden dat het plaatsen van een brandmeldinstallatie vaak een verlaging van uw verzekeringspremie oplevert. Redenen genoeg om te infomeren naar de mogelijkheden!