Camerabeveiliging
Vedicom Security Systems in
Zaandam
<<=Terug naar plaats Zaandam

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van camerabeveiliging in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de camerabeveiligingleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Vedicom Security Systems
Rechte Tocht 7T
1507BZ Zaandam

tel: 075-6141583

Extra informatie

Wie is Vedicom   
Vedicom is een onderneming die zich al jaren specialiseert in beveiligingssystemen. Ons product is veiligheid, onze tools zijn; camera’s en alarmsystemen. Een goed camerasysteem staat en valt met de juiste kennis, van de leverancier: de doeltreffendheid van een camera is afhankelijk van zijn plaatsing en de duurste camera is niet altijd de beste. 
 
Camerabeelden moeten in licht omstandigheden scherp en helder zijn. Die omstandigheden zijn een speciaal aandachtspunt bij Vedicom. Wij hebben ook de kennis die nodig is om klanten te adviseren over het meest geschikte camerasysteem in specifieke licht omstandigheden. Hoe lastiger deze zijn, hoe groter voor ons de uitdaging om het door de klant gewenste eindresultaat te bereiken 
Wat doet Vedicom 
 
Vedicom levert, installeert en onderhoud bewakingscamera’s, alarmsystemen en bouwbeveiliging voor woningbouwcorporaties (waaronder Rochdale, Woonzorg Nederland) verenigingen van eigenaren, winkels, onderwijsinstellingen, fabrieksterreinen en kunstverenigingen.Vedicom zorgt ook voor uitbreiding en onderhoud van reeds bestaande systemen. 
Camerabewaking in de lift 
 
Een beveiligingscamera die meer aandacht verdient! Geen enkel gebouw is volledig beveiligd zonder een camera in de lift. 
Hoe werkt Vedicom 
 
Vedicom werkt in nauwe samenwerking met de klant, die daardoor veel inspraak krijgt bij de realisatie van zijn project. Plan van aanpak en de daarbij te volgen strategie worden altijd in overleg bepaald. Wij stellen daar zelf prijs op, maar het is ook absoluut noodzakelijk om tot het door de klant gewenste resultaat te komen. 
 
Op basis van het met de klant besproken plan van aanpak maakt Vedicom een tekening die de positionering van de camera’s weergeeft en het project daarmee duidelijk illustreert. De kwaliteit van het camerabeeld is hierbij uiteraard van primair belang, maar daarnaast besteden wij ook aandacht aan de omgeving. Het aanbrengen van een beveiligingssysteem mag geen afbreuk doen aan de sfeer van een gebouw of winkel. In principe is iedere afwerking mogelijk en wordt altijd zorgvuldig in eigen beheer door Vedicom zelf uitgevoerd.