Camerabeveiliging
Comfixion Beveiliginstechniek in
Zoetermeer
<<=Terug naar plaats Zoetermeer

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van camerabeveiliging in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de camerabeveiligingleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Comfixion Beveiliginstechniek
Hortalijn 5
2728 BD Zoetermeer

tel: 079-8889313

Extra informatie

Wij installeren beveiligingsinstallaties, maar ook alles daaromheen. Onze ruime ervaring en gecertificeerde producten zorgen ervoor dat wij voor iedere beveiligingssituatie een oplossing kunnen bieden. Ons productassortiment is zeer uitgebreid en voldoet zodoende altijd aan uw wensen. Graag bespreken we met u wat de beste oplossing is. Wij houden hierbij altijd rekening met uw specifieke wensen en het te beveiligen object. Iedere klant, ieder object en iedere oplossing is anders. Daarom bieden wij maatwerk, zoals het hoort.   
Onze professionele installateurs zorgen altijd voor een installatie waarbij het leveren van kwaliteit, veiligheid, service en aandacht voor het milieu centraal staan. Tevens zullen zij u uitgebreide uitleg en tips geven over de werking van het systeem. Mochten er zich problemen voordoen, dan is er een speciale Nederlandse handleiding beschikbaar. 
 
Alles voor u op een rij: 
 
– Hoogwaardige alarmsystemen, draadloos en bedraad 
– Haarscherpe camerasystemen (Full-HD CCTV) 
– Toegangscontrole en pasjessystemen 
– Snelle service en installatie door heel Nederland 
– Ervaren adviseurs en installateurs 
– De beste prijs voor hoge kwaliteit!