Camerabeveiliging
STANLEY Security in
Zwolle
<<=Terug naar plaats Zwolle

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van camerabeveiliging in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de camerabeveiligingleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

STANLEY Security
Voltastraat 2
8013 PM Zwolle

tel: 088-0506600

Extra informatie

Als één van de grootste en meest betrouwbare beveiligingsexperts in Europa biedt STANLEY Security innovatieve en complete beveiligingsoplossingen, die zijn afgestemd op de specifieke behoefte van de branche en het bedrijf.   
In de segmenten waarin wij werkzaam zijn, zien wij dat de risico’s waaraan onze klanten worden blootgesteld veelal samengevat kunnen worden in een tweetal vragen: 
 
1. Wie bevindt zich waar in onze organisatie? 
2. Hoe kan ik mijn personeel en ondernemingseigendommen optimaal beschermen? 
 
Als partner in security helpen wij onze klanten een passend antwoord te vinden op bovenstaande vragen en nemen wij waar nodig de volledige zorg van de beveiliging uit handen. Onze oplossingen bestaan onder andere uit toegangscontrole, inbraaksignalering, video-observatie, brandbeveiliging en alarmcentraledienstverlening. 
 
Sinds 2011 maken we onderdeel uit van Stanley Black & Decker, maar met meer dan 30 jaar aan kennis en ervaring zijn wij in staat om u zowel in uw thuisbasis als wereldwijd doeltreffend van dienst te zijn.