Camerabeveiliging
Antrada B.V. in
Alblasserdam
<<=Terug naar plaats Alblasserdam

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van camerabeveiliging in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de camerabeveiligingleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Antrada B.V.
Lorentzweg 11
2952 BJ Alblasserdam

tel: 078 6999586

Extra informatie

Antrada is een beveiligingsexpert die complete beveiligingsoplossingen levert. Hierbij kunt u denken aan hekwerken, automatische poorten, hekdetectie, gronddetectie, CCTV, Video analyse en toegangscontrole. Al onze toepassingen worden afgestemd op uw specifieke behoeften en wensen.    
Wij leveren high security in onze projecten bij gevangenissen, defensie, banken en waardeopslag. Bij high security vindt er altijd detectie plaats. Daarnaast maken wij deze high security oplossingen beschikbaar voor utiliteit, industrie, particulier, onderwijs, transport en MKB. Dit doen we door beveiligingssystemen op verschillende vlakken te combineren en integreren. Wij detecteren en verifiëren snel, exact en zorgvuldig. 
 
Met Antrada bent u in ‘vertrouwde handen’. De veiligheid omtrent uw werkomgeving hebben wij hoog in het vaandel staan. Wij begrijpen dat het afhandelen van uw terreinbeveiliging een complex proces kan zijn. Wij leggen uw wensen daarom graag in onze vertrouwde handen. 
 
Met deze visie hebben wij ervaring in kleine en grote projecten waarbij de risico’s én kosten laag zijn. Wij komen graag in een vroeg stadium met u in gesprek. 
 
De klant staat centraal, dat is het uitgangspunt en tegelijkertijd de kernwaarde welke wij binnen onze organisatie hanteren. Wij proberen continue onze diensten nog beter af te stemmen op de wensen en behoeften van de klant. Samen met onze elektrotechnische monteurs leveren wij complete beveiligingsoplossingen omtrent uw terrein, gebouw, parkeergarage, woning of andere bouwwerken. 
 
Met Antrada bedienen wij meerdere, dan wel variërende markten. Voor ons komt u altijd in aanmerking, wij proberen alle aanvragen op te pakken omtrent terreinbeveiliging, toegangscontroles en het onderhoud van deze elektrotechnische installaties. Heeft u vragen met betrekking tot het hiervoor genoemde? dan kunt u ons gerust benaderen via onderstaande gegevens. 
 
(Antrada is VEB Erkend Beveiligingsbedrijf)