Camerabeveiliging
Extra info

Beveiligingsbedrijven

Beveiligingsbedrijven hebben in beginsel geen toegang tot uw camera en kunnen dus de geregistreerde beelden niet zien. Slechts in het geval van extra services die door bedrijven tegen betaling worden aangeboden is het mogelijk dat zij toegang hebben tot uw opnames.

Camerabeelden in rechtszaken

Uw cameraopnames kunnen binnen burgerlijke rechtszaken als bewijsmiddel dienen. Een inbreuk op de privacy wordt hierbij doorgaans door de vingers gezien, mits het geen erge inbreuk betreft. In strafzaken kan het zo zijn dat de politie u verzoekt camerabeelden aan hen te overhandigen. De politie en het Openbaar Ministerie zijn dan verantwoordelijk voor het wettig handelen met betrekking tot de beelden.

Camera’s en ramen

Meestal kunnen (binnen)camera’s geen goede opnames maken wanneer ze door ramen gericht staan. Dit is voornamelijk het gevolg van problemen met scherpstellen. De camera zou zich kunnen focussen op het glas in plaats van door het glas. Toch geldt dit niet voor elke camera. Het hangt af van het type.

Opslag

Opnamemateriaal kan op meerdere manieren worden opgeslagen. De opties zijn VCR, de ‘cloud,’ memory cards, DVR of de computer. Welke mogelijkheden bestaan en welke het handigst zijn toe te passen in uw geval hangt af van het type camera dat wordt gebruikt.

Draadloze camera’s

Of een camera draadloos is hangt af van het type camera. De meeste camera’s werken via een stroomkabel, maar sommige werken met batterijen. Vaak is er ook nog een kabel die de beelden doorgeeft aan de opname- en opslagapparatuur.

Meteen aan de slag!

Sommigen raken snel in paniek wat betreft de beveiliging van hun huis of bedrijf. Anderen maken zich hier minder zorgen om. Toch is het belangrijk dat u zich er van bewust bent dat de beveiliging van uw huis een serieuze zaak is.

Videobewaking kan de uitkomst bieden bij het beveiligen van uw woning of kantoor. Toch is het ook een hele zoektocht om de camera te vinden die perfect is voor u. Daarom raden wij u aan een lijstje bij te houden met uw voorkeuren. Dan kunt u daarbij de camera met de juiste eigenschappen zoeken.

Voelt u zich vrij om vragen te stellen. Wij kunnen u helpen om de knoop door te hakken en u te voorzien van advies. Zo zult u uitkomen bij de camera die u zoekt.

 

©2024 camerabeveiligingprijzen.nl