Camerabeveiliging
Roest Beveiliging BV in
ALMERE
<<=Terug naar plaats ALMERE

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van camerabeveiliging in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de camerabeveiligingleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Roest Beveiliging BV
Capricciostraat 30
1312 SG ALMERE

tel: 036-5350531

Extra informatie

Roest Beveiliging BV is een betrouwbare beveiligings-partner die onder leiding van    
Bert Roest met ruim 30 jaar ervaring werkt in de beveiligingstechniek. 
 
Roest Beveiliging is een erkend PKVW-bedrijf en heeftn een eigen licentie om politie-keurmerk certificaten direct te mogen uitgeven aan haar klanten. 
 
Zij werken voor particulieren, MKB en groot zakelijke bedrijven zowel regionaal als in heel Nederland. 
 
In een gezamenlijk overleg wordt altijd gekeken welke wensen u heeft met betrekking  
 
tot uw beveiliging. Na het opstellen van het beveiligingsplan conform de VKRI-regeling (organisatorisch, bouwkundig en/of elektronische maatregelen) worden de werkzaamheden uitgevoerd volgens de geldende installatievoorschriften. 
 
Ons streven is om de juiste beveiligingsmaatregelen te treffen waarbij het leefpatroon van u als gebruiker(s) en het bedieningsgemak centraal staat. Met een uitgebalanceerd beveiligingsplan zorgen wij dat u persoonlijk en uw eigendommen goed worden beschermd tegen kwalijke invloeden van binnen-en van buiten af. 
 
Onze Visie is: beveiligen heeft nut en is tegenwoordig noodzakelijk. Beveiligen doe je wat ons betreft in een keer goed en als de financiële ruimte er niet is maar wel de behoefte doe het dan gefaseerd maar goed. 
 
BETER GOED BEVEILIGD, DAN SORRY!