Camerabeveiliging
Credex Alarm Systems in
Amstelveen
<<=Terug naar plaats Amstelveen

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van camerabeveiliging in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de camerabeveiligingleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Credex Alarm Systems
Rozemarijnlaan 29
1187EK Amstelveen

tel: (0)20 7372372

Extra informatie

Credex is een VEB Erkend Beveiligingsbedrijf gespecialiseerd in electronische beveiligingssystemen, toegangscontrole en camerabeveiliging. Met deze erkenning bent u verzekerd van optimale vakkennis, vastgestelde betrouwbaarheid en juist advies.   
Achtergrond 
 
Credex vierde in 2014 haar 10-jarig bestaan. Eigenaar Drs. Frank M. Ligthart heeft een brede achtergrond in het Risico Management vakgebied. Het was uiteindelijk de combinatie van kennis, ervaring en hobby dat leidde tot de oprichting van Credex in 2004. Credex geeft u inzicht hoe Risico en Veiligheid middels een goed beveiligingsplan in kaart kan worden gebracht. Hierbij maken wij gebruik van innovatieve en kwalitatief hoogwaardige producten. Als betrouwbare partner voorzien wij u in uw behoefte aan een zo optimaal mogelijke vorm van beveiligsmaatregelen - voor particulieren en bedrijven. 
 
Wat kan Credex voor u betekenen? 
 
• Betrouwbaarheid: een langdurige klantenrelatie is altijd het uitgangspunt; 
• Snelle, persoonlijke en technische ondersteuning bij al uw projecten; 
• Uitsluitend kwaliteitsproducten met een bewezen staat van dienst; 
• Snelle levering: doorgaans binnen 24 uur uit eigen voorraad; 
• One-stop-shopping concept: al uw beveiligingsbenodigdheden bij één leverancier.