Camerabeveiliging
Vaatstra B.V. in
Bedum
<<=Terug naar plaats Bedum

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van camerabeveiliging in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de camerabeveiligingleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Vaatstra B.V.
Verbindingsweg 19
9781 DA Bedum

tel: 050 3012832

Extra informatie

In 1930 begon Ebel Vaatstra sr., grondlegger van ons bedrijf, met een kleine werkplaats aan de Oosterseweg in Zuidwolde. Er is sindsdien heel wat veranderd. De bedrijfsvoering, die door optimaal gebruik van moderne software én dankzij ervaren personeel niets aan het toeval overlaat. De huisvesting, van de kleine werkplaats via een grotere bedrijfsloods in Zuidwolde naar een nieuw, eigentijds bedrijfspand in Bedum.   
Familiebedrijf 
 
Wat in al die jaren niet is veranderd: Vaatstra Installatietechniek is en blijft een familiebedrijf. Tot ons verdriet overleed in 2009 eigenaar en directeur Ebel Vaatstra jr. op 49-jarige leeftijd. Wij, zijn vrouw Saskia Vaatstra-Holtman, zoon Tjeert Vaatstra en Bram van Zalk gaan verder in de geest van Ebel. 
 
Wij laten ons niet meeslepen door de economische crisis van dit moment, maar blijven onze eigen koers varen. Wij gaan uit van onze eigen kracht, en met vertrouwen in de toekomst koersen wij af op ons honderdjarig bestaan. 
Integraal ondernemen 
 
De markt waarin wij actief zijn is een traditionele markt. Maar wij kiezen voor een nieuwe aanpak: integraal ondernemen. Dat betekent dat bij een bouwproject alle partijen al in het eerste begin van de bouw met elkaar om tafel gaan. 
 
Werden vroegen installaties in gebouwen aangelegd, tegenwoordig worden gebouwen vaak om installaties heen gebouwd. Wij sluiten aan bij deze nieuwe ontwikkelingen: we overleggen uitvoerig met de opdrachtgever en betrokken partijen en stellen daarbij het belang van de klant centraal. 
Exploitatiekosten bestaan voor een groot deel uit energiekosten. Met onze kennis en ervaring op het gebied van installatietechniek zoeken we al in de ontwerpfase naar de beste oplossing voor de klant.