Camerabeveiliging
Van Dijnsen Beveiligingen in
Breda
<<=Terug naar plaats Breda

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van camerabeveiliging in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de camerabeveiligingleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Van Dijnsen Beveiligingen
Takkebijsters 58
4817 BL Breda

tel: 076 5728181

Extra informatie

Als adviserende totaalinstallateur kijken we graag naar gebouwen als geheel. We combineren onze kennis van uiteenlopende installaties vakkundig. Daardoor voegen onze installaties echt iets toe aan uw gebouw. Onze vakkennis draagt eraan bij dat het prettig is om in het gebouw te zijn, te wonen, te werken of te leren. Sinds de oprichting door G.J.A.M. Van Dijnsen in 1965 hebben we met onze technische installaties gezorgd voor een aangename omgeving in:   
  • kantoren 
  • winkels 
  • productieruimtes 
  • woningen 
  • bedrijfsverzamelgebouwen 
  • scholen 
  • industriële panden 
  • zorginstellingen en woonzorgcentra 
 
Veelzijdig installateur 
 
Van Dijnsen is een adviserende totaalinstallateur met installatiekennis op het gebied van: 
 
elektrotechnische installaties ( zoals verlichting/noodverlichting, stroom en datacommunicatie ) 
werktuigbouwkundige installaties ( zoals verwarming, airconditioning, warmtepompen, ventilatie en loodgieterswerk ) 
inbraakbeveiliging 
brandmeldinstallaties 
toegangscontrole 
zonnepanelen 
 
Een totaaloplossing of een afzonderlijk project? Onze vakmensen leveren een oplossing die tot in detail is afgestemd op uw wensen. 
Regionale installateur met Benelux als werkgebied 
 
Met 140 medewerkers werken we in een open en informele bedrijfscultuur aan het tevreden stellen van onze klanten. We werken voornamelijk in en rondom Breda ( straal van 75 kilometer ). We zijn ook regelmatig betrokken bij landelijke installatieprojecten, evenals bij projecten in bijv. België en Duitsland. Als waarborg voor veilig werken zijn alle werkmaatschappijen van Van Dijnsen VCA*** gecertificeerd. 
 
Van Dijnsen staat onder leiding van een directieduo: Rob de Lepper, directeur Van Dijnsen Installatiewerken en Willem Smetsers, directeur Van Dijnsen Beveiligingen.