Camerabeveiliging
Polair Beveiligingen in
Broek op Langedijk
<<=Terug naar plaats Broek op Langedijk

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van camerabeveiliging in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de camerabeveiligingleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Polair Beveiligingen
Bijlestaal 44 G
1721 PW Broek op Langedijk

tel: 0226 - 394918

Extra informatie

Polair beveiliging is een professioneel onafhankelijk NCP erkend BORG Technisch Beveiligingsbedrijf, wij zijn al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in de levering en installatie van kwalitatief hoogwaardige beveiligingssystemen.   
Door de jaren heen hebben wij zowel in de zakelijke als particuliere markt een grote klantenkring opgebouwd. Veel klanten zijn dan ook al vaak tientallen jaren klant, daar zijn wij best trost op. Wij willen onze klanten laten profiteren van onze expertise op het gebied van beveiliging en voordeel bieden door onze scherpe prijzen. 
 
Kwaliteit en goed advies 
 
Kwaliteit en een goed advies staat bij ons hoog in het vaandel. Dat willen wij graag zo houden, omdat wij u op deze manier goed op de hoogte kunnen houden van alle ontwikkelingen op beveiligingsgebied en wat voor u van toepassing is in uw situatie. 
 
Om onze kwaliteit en vakkennis te waarborgen zijn wij aangesloten bij een aantal branche-organisaties en keurmerken. Wij zijn Kiwa-CCV-NCP erkend en een BORG Technisch Beveiligingsbedrijf gecertificeerd. Zo kunt u de beveiliging van uw zaak of huis met een gerust hart uit handen geven.