Camerabeveiliging
HTR security systems bv in
Druten
<<=Terug naar plaats Druten

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van camerabeveiliging in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de camerabeveiligingleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

HTR security systems bv
Energieweg 50
6651 KT Druten

tel: 0487-513666

Extra informatie

“Doordacht ontworpen, feilloos uitgevoerd”.   
Wij richten ons nationaal op het realiseren van beveiligingsoplossingen in de breedste zin des woords in samenwerking met zorgvuldig geselecteerde partners, die ook onze klant benaderingsfilosofie aanhangen. 
 
Wat motiveert ons: 
 
Klanten vragen een goede kwaliteit van de geleverde beveiligingssystemen van HTR security systems. Het managementteam heeft zich ten doel gesteld de kwaliteit van de geleverde diensten op een zo hoog mogelijk niveau te brengen en deze continu te verbeteren. 
 
Daar waar de kwaliteit van groot belang is wordt dit gewaarborgd door het duidelijk vastleggen van taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden. Het gaat hierbij om zowel de kwaliteit van de beveiligingsinstallaties als de kwaliteit van de overige diensten van HTR security systems. Nieuwe en bestaande klanten dienen altijd te kunnen rekenen op de kwaliteit van de medewerkers van HTR security systems. 
 
Onze kwaliteitgarantie is geborgd door een gecertificeerd kwaliteitssysteem met de erkenningen voor Borg Technisch Beveiligingsbedrijf, BMI 2011 Ontwerpen/aanleggen/inbedrijfstellen opleveren van brandmeldinstallaties, BMI 2011 onderhouden van brandmeldinstallaties en CCTV Installatiebedrijf. 
 
Klantwaarde: 
 
Wij stellen het uiteindelijke belang van de klant dominant centraal door heel goed naar zijn/haar wensen te luisteren en ontzorgen de klant volledig door daar maximaal op in te spelen. 
 
Dat betekent vanzelfsprekend, zoals de klant dat van ons mag verwachten, een integrale aanpak van zorgvuldig op de klant afgestemd advies tot en met een uitgekiende installatie en montage. 
 
Dat laatste geschiedt door een vakkundig team specialisten, die heel graag de verwachtingen van de klant overtreffen door het leveren van echt vakwerk en een plezierige omgang met de klant, onderling met elkaar en met overige betrokkenen binnen het project. Ook na de oplevering is het voor ons vanzelfsprekend dat onze focus als gedegen partner op die klant gericht blijft. 
 
Kwaliteitsdoelstellingen 
 
Onderhouden van een gedocumenteerd kwaliteitssysteem dat voldoet aan de eisen van de regelingen NBRL BORG2005 versie2, BMI2011 en de BRL Cameratoezicht openbare plaatsen, procescertificaat voor ontwerp, aanleg en onderhoud van camerasystemen. 
 
Deze regelingen fungeren als basis voor alle activiteiten van HTR security systems. 
 
 • 24 uur service bieden bij calamiteiten. 
 • Het voorkomen van storingen door periodiek onderhoud. 
 • Storingen binnen de daarvoor gestelde termijn oplossen. 
 • Het aantal klachten tot een minimum beperken door goede kwaliteit te bieden. 
 • Geuite klachten op een correcte wijze afhandelen en zo nodig corrigerende of preventieve maatregelen nemen. 
 
Hoofdzaak verkoop: 
 
 • Inbraakmeldsystemen 
 • Brandmeldsystemen 
 • Meldkamerdiensten 
 • Camerasystemen 
 • Toegangscontrolesystemen 
 • Zorgsystemen 
 • Gasblussystemen 
 • Service/onderhoud (contracten) 
 
Wat onderscheidt HTR security systems in het kader van toegevoegde waardes: 
 
Installaties van hoogwaardig niveau, aangelegd door bovengemiddeld vakbekwame goed opgeleide medewerkers en met grote betrokkenheid bij de klant. 
Vaste bekende aanspreekpunten. 
Onze slogan “doordacht ontworpen feilloos uitgevoerd” eer aan doen. 
Als een van de weinige bedrijven in Nederland alle erkenningen. 
Klanten krijgen een dusdanige unieke behandeling dat ze de overtuiging hebben dat ze belangrijk worden gevonden met op hen afgestemde nazorg/service onder meer d.m.v. onderhoudscontracten. 
Installaties uitsluitend met A-merken apparatuur van vaste leveranciers. 
Concurrerende prijzen met toch hoogwaardige kwaliteit, niet de goedkoopste willen zijn wel de beste. 
Open organisatie en communicatie met duidelijkheid voor medewerkers en klanten waar de lijnen kort zijn. 
Snel inspelen op wensen en/of problemen van de klant. (u vraagt wij draaien) 
Op de hoogte van de laatste technieken en mogelijk- maar zeker ook onmogelijkheden. 
Een steeds groeiende vorm van aftersales en relatiebeheer.