Camerabeveiliging
R.J.M. van der Zwaan Installatiebedrijf in
EEMNES
<<=Terug naar plaats EEMNES

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van camerabeveiliging in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de camerabeveiligingleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

R.J.M. van der Zwaan Installatiebedrijf
Eemweg 31-22
3755 LC EEMNES

tel: 035 - 5334925

Extra informatie

Installatiebedrijf R.J.M. Van der Zwaan in Eemnes is volledig thuis op het gebied van elektrotechniek en de toepassingen daarvan voor particulier en bedrijf. Wij leveren al ruim vijftien jaar onderscheidende kwaliteit op het gebied van domotica, inbraak- en brandpreventie, controle en beveiliging, verlichting, aanleg en controle noodverlichtingssystemen, sterk- en zwakstroom, dataverkeer, telecom en verdere toepassingen.   
Vaak als maatwerk, dikwijls als all-in-pakket in samenwerking met ontwerpers, architecten, aannemers en andere betrokkenen bij nieuwbouw, verbouw, onderhoud, renovatie, herinrichting of uitbreiding. Woningen, villa's, boerderijen, vakantiehuizen, winkels, bedrijfspanden, horeca, overal waar veiligheid, vertrouwen en zekerheid een rol spelen, zijn wij te vinden. 
 
Wij werken voornamelijk in de provincies Utrecht en Noord-Holland maar verder uit de buurt, eventueel het buitenland, is geen probleem. 
 
Wij staan klaar voor het ontwerp, aanleg en beheer van woonhuisinstallaties tot industriële systemen en noodstroominstallaties. Allemaal sterkstroom. Haast ongemerkt zijn ook zwakstroominstallaties (tot 50 Volt) in opmars. De deurbel en zijn transformator kent u allang. Maar wat te denken van al of niet aan elkaar gekoppelde toegangscontroles, intercom, camerabewaking, audiosystemen, videoconferencing, antennes, radio en TV? Allemaal zwakstroom, ook draadloze systemen, want die moeten toch ergens hun voeding vandaan halen. 
 
Bij elkaar vormen zij een soms complexe infrastructuur waarin wij als geen ander de weg weten en anderen dikwijls een stapje voor zijn. Vraag eens naar de mogelijkheden.