Camerabeveiliging
M2 Beveiliging in
Eindhoven
<<=Terug naar plaats Eindhoven

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van camerabeveiliging in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de camerabeveiligingleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.





M2 Beveiliging
Dillenburgstraat 27c
5652 AM Eindhoven

tel: 040 2569997

Extra informatie

M2 Beveiliging… Even voorstellen   
M2 Beveiliging is een jong en dynamisch elektrotechnisch beveiligingsbedrijf in Nederland. Opgericht op 13 januari 2012 en gericht op zowel de particuliere en de zakelijke markt, alsmede de semi-overheidsinstellingen in heel Nederland. Met een compleet pakket aan professionele producten en diensten maken wij maatwerk voor u als klant. Met erkenningen op gebied van brand– en inbraakbeveiliging leveren wij deze professionele producten en diensten conform de huidige regelgeving. Certificaten voor eisende partijen kunnen derhalve afgegeven worden. 
 
 
Waar staan wij voor? 
 
M2 Beveiliging staat voor een persoonlijke benadering bij uw beveiligingsvraagstukken. Samen naar een oplossing zoeken, gebruikmakend van onze expertise, want ondanks dat wij een jong bedrijf zijn, zijn onze medewerkers al meer dan 10 jaar werkzaam in de beveiligingsbranche. M2 Beveiliging maakt gebruik van de modernste technieken die passen bij u als persoon en waar u een goed gevoel bij hebt. Immers onze diverse beveiligingsinstallaties, zorgen voor een veilig en goed gevoel! 
 
De adviseurs van M2 Beveiliging onderscheiden zich door professionaliteit op basis van jarenlange ervaring binnen de beveiligingsbranche, gecombineerd met gedegen opleidingen.