Camerabeveiliging
BBN Techniek b.v. in
Geldrop
<<=Terug naar plaats Geldrop

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van camerabeveiliging in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de camerabeveiligingleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

BBN Techniek b.v.
Spaarpot 1
5667 KV Geldrop

tel: 040 2857652

Extra informatie

Dat de wereld verandert is niets nieuws, ook niet in ons vakgebied. We staan voor grote veranderingen in technisch opzicht waarin IT en beveiliging elkaar zullen ontmoeten. Datanetwerken bieden steeds meer bandbreedte en de mogelijkheden van het internet groeien enorm. Het TCP/IP protocol biedt ons naast dataoverdracht ook de mogelijkheid om alarmen, technische meldingen, video informatie waar ook ter wereld te ontvangen.   
IP camera's, VoIP, SIP, ADSL, enz. behoren niet langer tot ons "vakjargon" maar zijn inmiddels algemeen bekende technieken. In onze camerasystemen, telefoniesystemen en toegangscontrole- en tijdregistratiesystemen maken we al langer gebruik van IP technologie. Ook voor alarmverificatie bij inbraakbeveiliging met behulp van bijvoorbeeld IP camera's zijn wij prima in staat u juist te informeren.