Camerabeveiliging
Quiverté Beveiligingen in
Groningen
<<=Terug naar plaats Groningen

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van camerabeveiliging in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de camerabeveiligingleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Quiverté Beveiligingen
Aweg 3
9718 CS Groningen

tel: 050-3134360

Extra informatie

Quiverté is specialist in het leveren, installeren en onderhouden van elektronische beveiligings- en communicatiesystemen.   
Quiverté is in 1987 opgericht, vanuit ons bedrijf aan de Aweg te Groningen werken wij voornamelijk in de regio Groningen en Drenthe. 
 
Al onze beveiligingsspecialisten beschikken over vele jaren ervaring, hebben de vereiste diploma's en certificaten en hebben een goed gevulde service auto ter beschikking om alle werkzaamheden zo goed en efficiënt mogelijk uit te voeren. 
 
Quiverté heeft een 24-uurs service en is telefonisch dag en nacht bereikbaar om eventuele storingen zo snel mogelijk op te lossen. 
 
Quiverté is NCP erkend technisch borg beveiligingsbedrijf en erkend branddetectiebedrijf en voldoet hiermee aan alle door verzekeraar, politie en brandweer gestelde eisen. 
 
Wij installeren en onderhouden uw complete beveiligingssysteem volgens de voorschriften en wettelijke eisen. 
 
Natuurlijk maakt ook regelmatig onderhoud en controle deel uit onze werkzaamheden. Zo zorgen wij ervoor dat uw beveiligingssysteem in topvorm blijft.