Camerabeveiliging
Een Veilig Gevoel B.V. in
Hendrik ido ambacht
<<=Terug naar plaats Hendrik ido ambacht

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van camerabeveiliging in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de camerabeveiligingleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Een Veilig Gevoel B.V.
Kerkstraat 77
3341 LD Hendrik ido ambacht

tel: 088 - 5554888

Extra informatie

Marktleider opslag in de Cloud   
Een Veilig Gevoel B.V. is marktleider in Nederland op het gebied van camerabeveiliging met beeldopslag in de cloud, een bewezen veiliger manier van opslag dan via een recorder. Als beveiligingsspecialist voorzien wij in de vraag naar verschillende beveiligingsdiensten, zoals camerabeveiliging, alarmsystemen, mistgeneratoren, toegangscontrole en AED, via een ‘Abonnement op Veiligheid’. 
 
Een Veilig Gevoel B.V. 
 
In 2010 is het concept van Een Veilig Gevoel ontwikkeld. Aanvankelijk binnen het IT bedrijf Fitsz Meer Automatisering waar een klant de behoefte had om zijn vakantiewoning in het buitenland op afstand middels camera’s te beveiligen. Daarnaast had men de wens om de dienst per maand te betalen. Een “Abonnement op Veiligheid” was geboren. Spoedig bleek dat er een enorme behoefte was naar het concept, in het bijzonder bij ondernemers. 
 
Abonnement op Veiligheid 
 
In 2011 is besloten om het concept van een “Abonnement op Veiligheid” te professionaliseren en de groeistrategie van de onderneming verder vorm te geven. Op 1 december 2011 was Een Veilig Gevoel B.V. een feit. 2012 was het jaar dat Een Veilig Gevoel B.V. actief begon met het verlenen van de dienst camerabeveiliging middels een 'Abonnement op Veiligheid'. Inmiddels heeft de onderneming zich verder ontwikkeld, structuur in bedrijfsvoering aangebracht (systemen, processen en procedures) en allerlei marketingcommunicatie activiteiten uitgevoerd. 
 
Totaal ontzorgen zonder investering 
 
Naast de dienst camerabeveiliging zijn ook de diensten alarmsystemen, mistgeneratoren, toegangscontrole en sinds 2016 ook AED's toegevoegd. Dit om de ondernemer totaal te kunnen ontzorgen op het gebied van veiligheid, en dit alles zonder investering. Daarnaast groeide het personeelsbestand van 5 FTE in 2011 naar ruim 40 FTE in 2016. Wij werken met betrouwbare eigen mensen, alleen in bezit VOG verklaring, zowel in de binnendienst op de supportafdeling als de buitendienst bij de technische dienst. 
 
Gecertificeerd beveiligingsbedrijf 
 
Sinds 2016 is Een Veilig Gevoel B.V. ook KIWA gecertificeerd voor CVV BORG technisch beveiligingsbedrijf en K21039 Video systemen. Als KIWA gecertificeerd bedrijf tonen wij aan dat de systemen (camerabeveiliging/alarmsystemen) deskundig en betrouwbaar worden aangelegd en onderhouden. Dagelijks zijn wij bezig met kwaliteit en leveren wij ook kwalitatieve systemen. Nu is dat beloond met deze mooie certificering. 
 
Beveiligingspartner 
 
Een Veilig Gevoel B.V. is trotse partner van zowel Recron, Deli XL en FNRS, branche organisaties die niet over één nacht ijs gaan als men een partner kiest. Het feit dat deze gerenommeerde organisaties voor Een Veilig Gevoel kiezen als beveiligingspartner is iets waar wij trots op zijn. 
 
Optimaal beveiligd 
 
Veel ondernemers in de detailhandel en horeca maar ook in andere branches hebben in de afgelopen periode voor onze diensten gekozen. Zij zijn inmiddels optimaal beveiligd, tegen geringe kosten. Een Veilig Gevoel vernieuwt, innoveert en ontwikkelt elke dag. Wij zijn een dynamisch bedrijf waarin de persoonlijke benadering en actuele technologie hand in hand gaan.