Camerabeveiliging
Flexteam Security in
Hillegom
<<=Terug naar plaats Hillegom

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van camerabeveiliging in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de camerabeveiligingleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Flexteam Security
Voltstraat 3
2181 HA Hillegom

tel: 0252-528277

Extra informatie

Flexteam Security   
Beveiliging en bewaking integraal voor u geregeld 
 
Stelt u hoge eisen aan uw beveiliging en wilt u deze overzichtelijk en toch effectief geregeld hebben? Flexteam Security is een door het Ministerie van Justitie erkend beveiligingsbedrijf met een uitgebreid dienstenpakket dat geheel op maat en uw wensen in te zetten is. Compleet, scherp geprijsd én doeltreffend. 
 
Flexteam Security is jarenlang ervaren en toch vernieuwend in beveiliging, omdat we met u meedenken vanuit onze integrale kijk op veiligheid. Door diversiteit aan kennis, jarenlange ervaring en het bezit van een eigen hondenbrigade kunnen particulieren en bedrijven voor alle beveiligingswensen bij ons terecht. 
 
Dus of het nu gaat om de beveiliging van een evenement, mobiele surveillance, alarmopvolging, permanente bewaking van uw pand, bouwbewaking, receptiediensten of de inzet van een beveiligingsbeambte met hond …. Door alles in één hand te houden, kunnen we sneller reageren – of liever nog – anticiperen!