Camerabeveiliging
(SVH) Beveiligingstechniek BV in
Hoofddorp
<<=Terug naar plaats Hoofddorp

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van camerabeveiliging in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de camerabeveiligingleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

(SVH) Beveiligingstechniek BV
Bijlmermeerstraat 38
2131 HG Hoofddorp

tel: 023-5624911

Extra informatie

(SVH) Beveiligingstechniek BV is sinds 1983 werkzaam op het gebied van beveiligingsinstallaties en diverse soorten zwakstroominstallaties.   
De werkzaamheden zijn onder te verdelen in de volgende onderdelen: 
 
  • Inbraaksignaleringssystemen. 
  • Bouwkundige beveiliging. 
  • CCTV systemen. 
  • Brandmeldsystemen. 
  • Toegangscontrole. 
  • Communicatie systemen. 
 
Voor deze installaties verzorgen wij het Advies de Installatie en het Onderhoud. 
 
Met meer dan 3500 geinstalleerde beveiligingssystemen in de loop der jaren zijn wij een middelgroot beveiligingsbedrijf. Alle genoemde elektronische systemen worden door 
eigen monteurs geïnstalleerd. 
 
De meer omvangrijke bouwkundige werkzaamheden worden aan derden uitbesteed. 
 
Als uitgangspunt voor iedere installatie geldt bij (SVH) Beveiligingstechniek de hoogste kwaliteit en Service voor een betaalbare prijs. 
 
De door ons toegepaste componenten moeten dan ook aan de door ons gestelde eisen voldoen. 
Alle toegepaste componenten zijn waar nodig voorzien van een keurmerk zoals SCB, VdS, UL en Kema. 
 
Tevens dienen alle componenten en vervangingscomponenten snel leverbaar te zijn, zodat wij een snelle service instant kunnen houden op alle geleverde installaties van (SVH) Beveiligingstechniek. 
De grootste troef van (SVH) Beveiligingstechniek is onze permanente bereikbaarheid, ook buiten kantoortijd. 
We kiezen bewust voor een persoonlijke aanpak en beantwoorden zelf altijd de oproepen buiten kantoortijd. Op deze manier sluiten we een antwoordapparaat of externe diensten volledig uit.  
 
Daardoor kunnen we klanten, bij een eventuele storing of defect, meteen helpen. 
 
Bovendien vinden wij persoonlijk contact heel belangrijk. 
 
Tot onze klantenkring behoren een groot aantal gemeentelijke en overheid gerelateerde instellingen zoals onder andere scholen, sportaccommodaties, buurthuizen, kinderdagverblijven enz, maar ook de bouwsector, het MKB en particulieren. 
 
Door het in ons gestelde vertrouwen kunnen wij voor onze relaties in alle voorkomende situaties een optimaal beveiligingsconcept verzorgen. 
 
We bouwen een sterke band op met klanten en leveren onze producten altijd op maat. 
De klant komt dan ook nooit voor onaangename verrassingen te staan.  
 
Als organisatie doen we alles om absoluut onkreukbaar en onafhankelijk te zijn. Dat betekent dat we onze kwaliteit regelmatig laten doorlichten, dat we over alle mogelijke certificeringen beschikken en dat al ons personeel, van enigneer tot onderhoudsmonteurs,  
altijd wordt gescreend op betrouwbaarheid en antecedenten.  
 
En door dit nauwe contact zijn aanpassingen op het laatste moment en oplossingen op maat altijd mogelijk. Kortom, bij (SVH) Beveiligingstechniek is de klant op elk moment koning.