Camerabeveiliging
Koetze Beveiligingstechniek B.V. in
Huizen
<<=Terug naar plaats Huizen

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van camerabeveiliging in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de camerabeveiligingleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Koetze Beveiligingstechniek B.V.
Installatieweg 22
1271 EM Huizen

tel: 035 -5258055

Extra informatie

Koetze Beveiligingstechniek B.V. is een klein bedrijf met groot gevoel voor u als klant. Voorop staat dat u tevreden bent. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van totaalproducten. Zoekt u een installateur die niet alleen een alarmsysteem kan installeren maar daarnaast ook intercomsystemen, videobewakingssystemen maar ook bijvoorbeeld uw telefooninstallatie of netwerkbekabeling dan bent u bij ons aan het juiste adres.   
Waarom Koetze Beveiligingstechniek B.V 
 
  • Betrouwbaar 
  • Flexibel 
  • Klantgericht 
  • Servicegericht 
 
Over Koetze Beveiligingstechniek uit Huizen 
 
Koetze Beveiligingstechniek B.V. is opgericht in 2002 door eigenaar Jeroen Koetze. We beschikken over 6 monteurs in de buitendienst, die allemaal vakkundig zijn opgeleid. Ook hechten wij aan de wijze van installeren. Bij ons geen leidingen of gootjes over de muur. Ook al kost dat ons extra montagetijd, wij vinden het belangrijk een nette installatie achter te laten. Wij beschikken over een 24 uurs storingsdienst, 7 dagen in de week. 
 
Koetze voor 't Gooi en omstreken 
 
De meeste van onze klanten zijn gevestigd binnen een straal van 30 km van onze thuisbasis. Dit betekent dat in voorkomende gevallen wij altijd snel ter plaatse kunnen zijn. Mocht er dus onverhoopt een storing zijn dan lossen wij het probleem snel op. 
Wij streven ernaar dat u voor een groot aantal diensten een minimum aan monteurs over de vloer krijgt. Zo voorkomen wij dat er langs elkaar heen wordt gewerkt en krijgt u wat u wenst. Bovendien heeft u als klant altijd hetzelfde aanspreekpunt. 
 
Totaalconcept 
 
Onze specialisatie is het leveren van totaalproducten. Wij zijn een installateur die niet alleen een alarmsysteem kan installeren maar daarnaast ook intercomsystemen, videobewakingssystemen en brandmeld installaties.  
Wij werken en leveren alleen gecertificeerde componenten van gerenommeerde leveranciers zoals Honeywell, Satel, Siedle en Panasonic.